onsdag 7 november 2012

Restaurang Matildas välkomnar hundar

Som ni kanske vet tillåter Talin's Café sedan länge att man tar med hunden in när man vill äta eller fika. Nu öppnas även möjlighet att göra det samma på restaurang Maltidas, dock med förbehållet att man i förväg bokar bord.

Matildas är en italiensk restaurang i Hägernäs Strand med vedugn för pizzor och en riktig grill för kötträtter. Det har varit några ägarbyten men nu drivs det sedan ett år i regi av Marcela och Johan, som kontinuerlig utvecklar lokalen och menyn. Mest intressant för oss hundägare är förstås nyheten att vi har nu möjligheten att gå på middag med HELA familjen, läs mer här:
http://matildasdeli.se/nytt/

Att kunna ta med hunden i cafér och restauranger är ingen självklarhet i Sverige. Tidigare har det inte varit tillåtet, men med EU hävdes förbudet. Tyvärr har många restaurangägare och servitörer fortfarande uppfattningen att ett förbud gäller.

Desto trevligare är det att Matildas ägare som själv har hund, är inställd på att ge full service till alla gäster, inklusive vattenskål, godis och t.o.m. liggfilt till de fyrbenta.

Både Matildas restaurang och Talin' s Café ser naturligtvis gärna att alla gäster, med och utan hund, samsas i bästa harmoni. Talin's Café har därför bestämt att tillämpa några enkla regler som i princip överensstämmer med Strandhundarnas egen "hundetikett". Bl. a. bör man avstå från besök när det finns väldigt många gäster i cafét eller om hunden är en löpande tik...

Läs vår restaurangetikett för hundar här:
restaurangetikett-for-hundar.html

Matildas önskar att man bokar (helst två dagar innan) och det gör man bäst via tfn 08-503 213 13
Adressen är: Sjöflygvägen 38, hemsida: http://matildasdeli.se/

Med detta önskar vi er alla
BON APPÉTIT!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar