onsdag 27 augusti 2014

Kommunmöte om planering av hundlekplatser


Mötet ägde rum för en vecka sedan, och då hade jag tyvärr inte möjlighet att själv deltaga. Jag vet inte hur många av Strandhundsgänget som deltog, alla känner väl inte igen varandra, men jag vet några som var där och jag har fått rapport om vad som sades. Man diskuterade ett antal föreslagna platser för ny hundlekplats (12-13st), och det verkar inte vara aktuellt med Hägernäs Strand. Men om ett par veckor ska man fatta beslut i frågan och då får jag ett svar från kommunen. Jag återkommer då med information.

Hälsningar/Kerstin

1 kommentar:

 1. Hej!

  Kan berätta att det var 3 st från Strandhundarna och 5 st från Ella Gårdsgänget som jag tillhör.
  Brukshundsklubben, Täby Hundsällskap och någon förening till tror jag var inbjuden men var inte representerade. I övrigt hade ingen information gått ut till allmänheten via Lokaltidningen eller kommunens hemsida.

  Mötet var väl förberett av tjänstemännen på kommunen och jag tror vi alla uppfattade det som i sig ett bra möte. Lyhördheten för oss hundägare och våra hundars behov finns absolut men det är till sist politilerna som fattar beslutet och inte tjänstemännen.

  Gången är den att tjänstemännen ska dra det hela med politikerna som är de som fattar beslut. Förhoppningsvis kommer det upp på dagordningen i september men vad jag förstod kan det dröja till december innan beslut fattas.

  Bästa hälsningar
  Harriet Torberger

  SvaraRadera