söndag 26 januari 2014


Hösten har verkligen varit lång! Ända in i januari känns det som. Men nu har vi äntligen fått is på viken och snö på marken (fast det kan gärna komma lite pudrig fräsch nysnö tycker jag). Vi längtar förstås efter mera sol - den bleka solen som lyser över isen på tidig eftermiddag är underbart vacker! Men dagarna blir allt längre och solen går nu inte ner förrän strax före klockan 4. Det är något att glädjas åt!
Dom som verkligen visar glädje över vintern är ju våra kära jyckar, som dom hoppar och skuttar i snön! Jag tänker att om någon av er känner för att gå en riktig långpromenad med kaffetermos och en chokladbit, samt en hundgodis förstås, i ryggan och lite hundkompisar för hunden så hör av er till mig så skickar jag ut ett meddelande. Det räcker att någon bestämmer tid och plats.

Dags att aktivera sig! Hör av er!


1 kommentar:

 1. Vill mycket gärna gå hundpromenad. Har en 10 mån flatcoated retriever hane, har inga hundar som vi bara umgås med utan vi tränar och då får de inte leka.
  Önskar att det finns äldre tikar som kan näpsta en unghund och äldre stabila hanhundar så min inte behöver vara tonårskaxig.
  Bor i Täby och kan i princip alla dagar men har inget förslag på plats.

  Med vänlig hälsning

  Christina Naeslund

  SvaraRadera