måndag 23 september 2013


Den andra blod- och viltspårningsdagen med Agneta och Ada genomfördes i blandat väder igår i Hägernässkogen


Så här skriver Agneta:
"Idag, söndagen den 22 september, var vi fem ekipage som prövade på spårning. Att detta gick att genomföra får vi tacka Felix husse Per, som hjälpte till med spårläggningen, och Luddes matte Else, som bakade en jättegod kaka att avnjutas efteråt.

Idag deltog Kate med make och vovven Haidi, Eva med pudeln Teddy, Maria med Malte, Carina med Attila och undertecknad med vovven Ada.

Alla vovvarna fixade spåren och de båda skalmarna (av rådjur och vildsvin) jättefint. Efteråt diskuterades dels hur var och en upplevde det hela och dels tipsade Agneta, som höll i "kursdagen", vad man bör tänka på under spårningen. Vi avslutade dagen med kaffe och kaka, som avnjöts på en mossbeklädd kulle mitt i skogen. 

Vill på detta sätt även tacka Eva för bilskjutsen hem. Jag föll olyckligt under eftersöksspårningen med Ada och skadade vänsterben och fot. Trots detta är även jag jättenöjd med dagen och vill också tacka alla som var med!!!

Agneta Pörner"
Förhoppningsvis blev skadan inte alltför allvarlig utan att Agneta repar sig efter vila. Stort tack Agneta från alla Strandhundsmattar och dito hussar för att du ordnar så trevliga och nyttiga träningar!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar