tisdag 12 oktober 2010

Hur tänker hundar?

Förstår de vad vi säger?
Kan min hund ha åsikter om mig?
Kan hundar ha åsikter om sina hundkompisar?
Vad tänker de i sådana fall?


Calle: Vad tänker han nu?
Dessa frågor är ganska vanliga för hundägare. Många böcker finns att läsa om det och man får många svar. Tyvärr blev jag inte mycket klockare av litteraturen som mestadels tar oss tillbaka till vargen för att sedan plåga oss med beteendevetenskapliga fackuttryck.

Men vargana i all ära. Jag vill veta: Vad tänker Calle? Vad vill han? Är det verkligen bara godis eller buslek han är ute efter när han sätter sig i position och börjar hypnotisera mig.

Eller en klassiker: Vi möter en annan hund. Man närmar sig, nosa lite och plötslig - händer något. Visst finns det tecken, som vi kan "läsa", man vad TÄNKER de egentligen när de viftar med svansen eller morrar, eller bara stirrar på en?

Strandhundarna kommer nu erbjuda ett föredrag av en mycket speciell person, som är djurkommunikatör, och som har rapporterats om i medierna, dels som någon sort "tankeläsare"  och dels i samband med kvantmedicin som hon är också expert på: Angela Orsucci, "som pratar med djur". Se Angela i pressen.

Hon hjälper ofta med frågor som "Vill hundar gå samma promenad varje dag?", "Varför drar hunden på promenaden?", "Varför jagar den?"

Tid och plats för föreläsningen:
Onsdag, 3 november kl 19.00 i Hägernäs Strand - Talin's Café, Catalinatorget 1.

Angela kommer bl.a. ta upp frågan om hur ser hundarnas bild av människan ut? Vilka klyschor är det dags att slå hål på? Vad är det vanligaste problemen som hundar berättar för mig? Vad tycker hundar om att få en valp?

Vi kommer få möjlighet att ställa egna frågor.

Fri entré.

Om du har frågor eller vill reservera en plats,
ring 0733 70 6266 eller 070 647 82 22

Missa inte detta spännade informationstillfälle!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar